dimecres, 2 d’octubre del 2013

Les llufes viatgeres.



Les llufes viatgeres són 15 llufes inquietes que els agrada conèixer món.

Són llufes aventureres, atrevides i agosarades. A La Canallada les podreu tobar a La Tómbola Canalla. Estaran allà esperant a que algú se les emporti a casa on s'hi quedaran, durant un any! L'any vinent, pensen tornar a la festa i canviar de casa!

I què faran les llufes viatgeres durant aquest any? Doncs no ho sabem, tot dependrà de les seves famílies d'acollida. Potser n'hi haurà que descansaran, aprofitaran per fer bones migdiades i menjar tot mirant la tele des del sofà. Altres, els tocarà un any de bicicleta amunt i avall. I tal vegada n'hi haurà que fins i tot agafin l'avió!

La Muç, la llufa que surt a la foto, és la nostra llufa. Aquests dies no ha parat quieta, ha pujat a Sant Salvador, ha voltat per el poble i fins i tot ha trobat temps per anar a la platja. Li agrada fer-se fotos i compartir-les. I li agrada saber què fan les seves companyes.

Si vosaltres també voleu acollir una llufa viatgera que us acompanyi durant un any, n'hi haurà 12, esperant a que algú les reculli a la Tómbola Canalla,  al pati de l'Ajuntament de Cànoves i Samalús.

Li podreu posar nom (encara no en tenen), personalitzar-la (nosaltres encara estem pensant com), fer-li un llibre de viatges amb les fotos, o compartir les fotos al grup de La Canallada del facebook.

Diu la Muç que no us entretingui més, que tenim molta feina, només queden tres dies!

qlt